Echipa


Mihnea Virgolici

Proprietar Cross-Country Farm, Inginer Zootehnist. A avut un debut “glorios” ȋn acest domeniu ȋn 1993 ȋn București transformȃnd bucӑtӑria familiei ȋn grajd. Ȋn anul 2002 a cumpӑrat o veche fermӑ de hamei ȋn Transilvania transformȃnd-o ȋntr-un loc fermecӑtor, Cross-Country Farm. Acum se ocupӑ fericit de fermӑ, cu anumite ocazii participӑ ca oficial de concurs sau arbitru la concursuri internaţionale, ca de exemplu la Jocurile Olimpice de la Atena 2004. Ȋn fiecare mai organizeazӑ la Cross-Country Farm concursul internațional Transilvania Horse Show.

Jenny Ahlroth

Asistent Manager/antrenor cai:  este din Finlanda și face parte din echipa Cross-Country Farm din 2008. Dupӑ ce a profesat 10 ani ca ȋnsoțitor de bord a aterizat ȋn Transilvania. Acum ȋși petrece majoritatea timpului călare, cӑlӑrește cu clienții noștri, antreneazӑ caii tineri şi pune ȋn practicӑ cursurile lui Monty Roberts.

“Tanti”

“Arma secretă” a Cross-Country Farm, Tanti este un maestru al aromelor, mesele pregӑtite sunt cu adevarat gustoase fiind o adevӑratӑ binecuvantare dupӑ plimbӑrile cӑlӑre. Tanti a fost bucătar profesionist într-un restaurant iar în prezent se bucurӑ de pensie în compania noastrӑ. Este bineȋnțeles “bunica”fermei.

” Cowboy”

…așa cum ȋi place sӑ se prezinte. Este probabil cel mai relaxat om de pe planetӑ pe care l-ați ȋntȃlnit vreodatӑ. În teorie, este responsabil cu diverse activităţi ce țin de ȋngrijirea grajdului dar de fapt noi ȋl apreciem pentru farmecul său unic… Deși nu vorbește englezӑ nu are nici o problemӑ sӑ comunice toatӑ ziua cu toatӑ lumea indiferent de țara de origine. Barierele lingvistice nu au fost și nu vor fi niciodatӑ o problemӑ pentru el.

… Cu restul echipei veți face cunoștințӑ la fermӑ …

Leave a Reply